Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

 

Door met 2do.nl via internet uw projecten, relaties en tijdregistratie in te voeren, heeft u de doelmatigheid van uw bedrijf in één keer flink verbeterd. Het wordt veel eenvoudiger om te zien of de werkzaamheden op tijd en naar verwachting worden uitgevoerd. Maar ook of de geoffreerde kosten niet worden overschreden. Waar ook ter wereld en altijd waar u een internet verbinding heeft.

Contacten met uw klanten, leveranciers en uw medewerkers verlopen voortaan vlotter.
Kijk op http://2do.nl voor online demo. 

 • Online projectregistratie
 • Online uurverantwoording

Vanaf € 7,00 * ** per maand per gebruiker

*   excl. 19% btw. 
**  betaling per kwartaal

Internet Software
2do.nl is gebaseerd op internet technologie. Via internet wordt ingelogd op beveiligde servers. Afhankelijk van de gebruikersrechten en de functionaliteit die afgenomen is krijgt u, uw werknemer of eventueel uw klant toegang tot bepaalde gegevens en modules.
De voordelen: systeembeheer, updates en backups van uw gegevens is in professionele handen. U hoeft geen software en telkens weer nieuwe versies op tientallen computers te installeren, dat spaart u tijd en geld.
Bovendien staan uw gegevens voortaan op één centrale plek.

Beveiliging van uw gegevens
2do.nl is goed beveiligd. Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor diegenen die u een toegangscode of een iKey verschaft. Die toegangscode kan variëren, afhankelijk van welke gegevens u voor de geautoriseerde inzichtelijk wilt maken. Ook achter de schermen wordt er gewerkt aan de veiligheid. De servers van 2do.nl worden fysiek bewaakt op verschillende locaties in Nederland. Bovendien bevindt alle informatie zich achter firewalls, waardoor ze voor onbevoegden ontoegankelijk is. De Wet Persoonsregistraties bepaalt dat uw persoonlijke gegevens alleen mogen worden gebruikt voor het doel waarvoor zij zijn aangevraagd en dat ze alleen onder ogen komen van de mensen voor wie ze bestemd zijn. 2do.nl en toeleveranciers garanderen u dat uw gegevens nooit aan derden worden verkocht of ter inzage gegeven.

Gebruikersniveaus
2do.nl is onderverdeeld in meerdere gebruikersniveaus zoals werknemers, coördinatoren en beheerders. Per gebruikersgroep kan worden ingesteld welke opties deze groep tot hun beschikking heeft. Het is bijvoorbeeld in te stellen dat voor het toevoegen van een relatie werknemerrechten vereist zijn en beheerderrechten voor het verwijderen of wijzigen ervan. Standaard kunnen uw medewerkers alléén die projecten zien waarop zij werkzaam zijn. Dat vereenvoudigd het boeken van uren, kosten en kilometers.

Relatiebeheer
In één oogopslag heeft u de complete lijst met al uw relaties. Snel en gemakkelijk kunt u relaties en de daarbij horende notities of acties toevoegen. Uiteraard is vertrouwelijke informatie alleen voor u als ondernemer zichtbaar. Een aantal bedrijven werkt al naar volle tevredenheid met 2do.nl. Zij zijn niet langer afhankelijk van het juiste tijdstip of de juiste locatie om hun bedrijfsgegevens te kunnen inzien. Ideaal voor bedrijven waarvan de medewerkers op verschillende locaties aan verschillende projecten werken.

Projectbeheer
Met 2do.nl projectmanagement kunt u voortaan overal uw projecten raadplegen, beheren en rapporteren.
Met behulp van XML maakt u op eenvoudige wijze uw offertes en factureeropdrachten.

Overzichtelijk ziet u de projectgegevens met begrote en geboekte uren, begin en einddata.
Doordat de getoonde informatie aanklikbaar is kunt u gemakkelijk door alle projectgegevens navigeren.
Al uw projecten overzichtelijk op rij en vervolgens op die projecten gegevens invoeren. U kiest bijvoorbeeld voor alle projecten per klant, het totaal aantal projecten, lopende projecten, afgesloten projecten, te factureren projecten of noem maar op.

Tijdregistratie
Voor u als ondernemer betekent een nauwkeurige tijdregistratie meer zicht op projecten, budgetten en managementdata. Met 2do.nl verliest u niet langer de greep op uw projecten. Per bedrijf, per project of per werknemer kunt u de geregistreerde uren overzichtelijk maken.

Agenda
Overzichtelijk ziet u in "Mijn 2do" uw:

 • Afspraken
 • Openstaande Notities
 • 2do's (Takenlijst)

Rapportages
2do.nl voorziet u van diverse rapportages:

 • Offerte's
 • Weekoverzichten
 • Maandoverzichten
 • Kilometeroverzichten
 • Gewerkte uren
 • Geaccordeerde uren
 • Factuurspecificaties

  De meeste rapportages zijn gemaakt in XML en opgemaakt met XSL. Indien gewenst is de standaard layout geheel naar uw wensen aan te passen.